Welke kleuren rolgordijnen zijn momenteel populair?

Somfy site België kun je bezoeken voor rolgordijnen kopen. Rolgordijnen vind je in allerlei soorten en maten. Net als met alles zijn ook rolgordijnen onderhevig aan allerlei trends. De afgelopen jaren heeft de trend als het gaat om kleuren van rolgordijnen zich ook ontwikkeld. In deze bijdrage geven we een aantal voorbeelden van populaire kleuren van rolgordijnen die het afgelopen jaar en ook dit jaar populair zijn. Ben je op zoek naar een trendy kleur rolgordijnen voor in je nieuwe huis of in je bestaande huis? Dan zijn dit de kleuren om uit te kiezen. 

Populaire kleuren

De eerste populaire kleur rolgordijnen is het rolgordijn in wit. Omdat wit een klassieke kleur is kun je deze gemakkelijk combineren met bijna iedere inrichting en praktisch alle type meubels. Wit zorgt er voor dat licht gemakkelijk wordt doorgelaten door het raam je woonkamer in. Dit geeft, mits ze schoon zijn, een frisse en schone uitstraling aan je huishouden. Ook is blauw een populaire kleur onder rolgordijnen. Heb je behoefte aan iets meer kleur maar wil je toch een rustige uitstraling en een kleur die bij verschillende soorten meubels past? Probeer dan eens te kijken naar een rolgordijn in de kleur blauw. Een rolgordijn in de kleur blauw is zeker de moeite waard als je je interieur wat extra wilt laten opvallen. 

De kleur grijs

Ook de kleur grijs is veel terug te zien in de woontrends van nu en de laatste jaren. Omdat grijs, net als wit, een hele tijdloze uitstraling geeft kun je deze kleur rolgordijnen overal wel inpassen. Het maakt dan niet uit hoe de rest van je interieur qua kleur is opgebouwd, je kunt gewoon combineren zonder bang te zijn voor vloekende kleuren. Naast wit, blauw en grijs kun je ook kiezen voor de kleur groen. Net als blauw is groen ook een hele stijlvolle kleur die je interieur een extra uitstraling kan geven als je hiernaar op zoek bent.