Wat vinden jullie van onze nieuwe loungebanken?

loungebanken

loungebankenNieuw in de tuin

Afgelopen zomer hebben wij loungebanken gekocht. Ik moet zeggen dat de loungebanken die wij eerst hadden echt niet van goede kwaliteit waren. Die wij nu hebben zijn dat gelukkig wel! Wij hebben deze bij Dutch Riviera gekocht. Het was erg leuk om daar online te shoppen. De prijzen van Dutch Riviera vallen reuze mee, voor de kwaliteit die jij ervoor terug krijgt!

Ik zag mooie moderne modellen staan in allerlei verschillende kleuren. Welke kleur wij wilden hebben in onze tuin, dat was nog even een puntje van discussie. Gelukkig wint de vrouw altijd, niet waar? Dus ik mocht kiezen welke kleur onze nieuwe loungebank zou hebben. Al snel had ik gekozen voor een donkergrijze kleur, die kunnen wij namelijk mooi combineren met nieuwe plantenbakken die volgende week geleverd worden!

Voorheen had ik nooit echt een passie voor de tuin. En groene vingers heb ik al helemaal niet! Nu ik telkens mooie nieuwe onderdelen voor in onze tuin kan kopen, begin ik het steeds leuker te vinden. Onze tuin heeft een mooie uitstraling en daar ben ik erg trots op en tevreden mee! Nu is mijn vraag aan jullie: wat vinden jullie ervan? Ben benieuwd naar verschillende meningen.