Dankzij Design Tegels mijn badkamer gerenoveerd

logo_nl_BEIk ben al een geruime tijd druk bezig geweest om te kijken bij wie ik terecht kan om mijn badkamer te renoveren. De kosten wilde ik niet al te hoog hebben aangezien we onze woning gedeeltelijk al hebben gerenoveerd. Bij Design Tegels ben ik terecht gekomen na een tip van een vriend van mij dat ze daar hele leuke tegels hebben, deze tegels zijn trouwens een stuk voordeliger als dat ik verwacht had. Door bij hun op de website te kijken werd het mij vrij snel duidelijk dat het hier gaat om het authentieke leventje van toen…

Online te bestellenellen-goldschmidt-enschede-2

Wanneer je op de website van hun kijkt zal je wellicht zien dat je daar gemakkelijk online bestellen kan. Door het bekijken van hun assortiment zal je opvallen dat er veel gebruik gemaakt wordt van levendige kleuren en dat vond ik nou net perfect. Doordat Design Tegels  het mogelijk maakt om online een bestelling te plaatsen heb ik deze kans aangepakt. Ik heb er dan ook voor gekozen om de wat vrolijkere tegels voor de badkamer te bestellen. Het gaat in dit geval wel om tegels die op de muur komen en niet de vloer. Ik heb namelijk momenteel op de vloer al zwarte tegels liggen en die wilde ik maar al te graag behouden. Ik ben wel erg benieuwd hoe dat het eindresultaat eruit komt te zien.de-pasta-kantine-3