Wilt u deze kerst met lichtnetten aan de slag?

Het is bijna weer kerst dus dat betekent weer alle kerstlichtjes en cadeaus inslaan in November. Het is een traditie in onze straat om de meeste lichtjes te hebben in de tuin en op het huis, en wie de meeste lichtjes heeft wint iets. Vorig jaar was de eerste keer dat ik meedeed dus ik wist nog niet precies wat ik kon verwachten, ik was jammer 6e plaats geworden omdat ik 4 van mijn lichtnetten stopten met werken. Dit jaar weet ik wat ik kan verwachten en moet ik winnen. Ik was online aan het zoeken naar sites die lichtnetten verkopen van goede kwaliteit die niet zomaar stoppen met werken of het over 2 jaar ook niet meer doen. Na vele sites bezocht te hebben kwam ik terecht op de site kerstverlichtingbuiten.com. Hij ziet er gezellig uit dus ik besloot een kijkje te nemen naar de producten die ze verkopen. Ik klikte op het kopje dakrand, gevel & overspanning en daarna lichtnetten want daar kwam ik voor. In de beschrijving staat omschreven dat 1 lichtnet uit 288 LED lichten bestaat en een breedte heeft van 2 meter en een lengte van 1,5 meter. In de productinformatie staat dat de lichtjes 20.000 tot 30.000 uur kan branden, en is voorzien van 220-240 volt. IK las ook dat je een startkabel erbij moet aanschaffen anders kan je het niet aansluiten. Vond het ook fijn dat er werd beschreven deze professionele koppelbare lichtnetten warm wit licht geeft en goed is voor particulieren, bedrijven en projecten. Het is perfect voor gevels, struiken en vloeren en dit is precies wat ik zocht en nodig had. Een van de kenmerken van deze lichtnetten is dat het van hoge kwaliteit is en een extra lange levensduur heeft. De snoer waaraan de kerstlampjes aan vast zit is gemaakt van goede kwaliteit rubber met 100% koper kern, het is ook uit te breiden tot 7 lichtnetten. Er is ook een 3 stappen uitleg over hoe de koppelbare kerstverlichting werkt. De producten worden binnen 24 uur verzonden tussen maandag en vrijdag en u heeft 30 dagen bedenktijd en 2 jaar garantie wat ook fijn is om te weten want er kan altijd wel iets stuk gaan.

Als u uw huis wilt versieren met lichtnetten voor binnen en buiten dan raad ik u aan om naar de site kerstverlichtingbuiten.com te gaan

Een site met veel verschillende soorten kerstverlichtingen. Heel duidelijk met veel informatie en een stappenplan. De verlichtingen zijn ook van goede kwaliteit en ze zijn CE en RoHS gecertificeerd. U kunt ook makkelijk contact opnemen telefonisch en via de mail. De website heeft een klantbeoordeling 9,4/10 dat is best hoog.

Ik ben echt blij met mijn product, bekijk de producten zelf ook

Mijn producten zijn van goede kwaliteit en gaan lang mee dus als u geïnteresseerd bent kunt u zelf de website bekijken omdat:

  • U 2 jaar garantie heeft op uw producten
  • U producten met goede kwaliteit rubber met 100% kern ontvangt
  • U hier voor een goede prijs geholpen wordt

Als dit u aanspreekt neem dan even een kijkje op de website.