Wie weet er meer over ademluchttoestellen?

veiligheid

Een tijdje geleden heeft mijn baas aangegeven dat ademluchttoestellen tegenwoordig verplicht zijn tijdens onze werkzaamheden. Ik werk voornamelijk in de bouw. De meeste klussen bestaan uit het verbouwen van woningen of de aanbouw van een deel aan een huis. Dat ademluchttoestellen daarvoor nodig waren had ik mij niet kunnen bedenken, maar het bleek toch zo te zijn! Online zie ik alleen maar ingewikkelde producten, die eigenlijk wel op gasmaskers lijken. Het lijkt mij dat er ook ander soort producten beschikbaar zijn voor mijn werkzaamheden, maar zelf weet ik daar niet veel van. Daarom is mijn vraag aan jullie, wie daar meer van af weet? Misschien heb ik lezers die dezelfde soort werkzaamheden doen, of die een shop kennen die mij er meer over kan vertellen.

veiligheid

Veel producten gevonden

Op het internet ben ik gewoon gaan zoeken naar producten voor veiligheid. Al snel kwam ik de webshop van G4s tegen en dat merk zei mij wel wat. Zij hebben bijzonder veel producten die wij allemaal ook wel kunnen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan gasdetectie. Je zou bijna denken dat dat in elk huishouden wel een verstandige tool is om te hebben. Je weet maar nooit wat er kan gebeuren, niet waar?

Gelukkig heeft mijn baas aangegeven dat hij voor de juiste producten zal zorgen. Wanneer ik na mijn vakantie weer op mijn werk kom, zal ik mijn baas ook nog wel vragen of wij hier trainingen in kunnen krijgen. Veiligheid staat voorop en dat voer ik natuurlijk ook door in mijn werk.
veiligheid