Tegels 100×100 verwerkt u met minimale voeg

Tegels van 100×100 hebben meestal een betonnen look en om de uitstraling van een betonnen vloer te creëren, kunt u het best de grote tegels verwerken met minimale voeg. Zo ziet u de voeg bijna niet en ziet het eruit alsof het een echte betonnen vloer is. Om de illusie helemaal levend te houden, kunt u het best ook nog eens kiezen voor de voeg in dezelfde kleur als de grote tegels. Zo ziet het er nog meer uit als een complete betonnen vloer. Grote tegels? Bestel tegels 100×100 op Tegels33.nl. De tegels van dit formaat voor binnen vindt u alleen bij deze aanbieder. Zij zijn naar onze mening niet duur en ook nog eens erg mooi!

Tegels 100×100 zijn tot op heden een van de grootste maten die leverbaar zijn. Ik wil niet per se zeggen dat er geen grotere tegels zijn, maar ik heb ze in ieder geval niet kunnen vinden. Een ander pluspunt van de 100×100 tegels van Tegels33 is dat deze 6 millimeter dik zijn. Dit is dunner dan de normale tegels. Hierdoor kunnen de tegelzetter de tegels eenvoudiger plaatsen en hoeven ze niet per se zuignappen te gebruiken. Dit kost tijd, mankracht en geld en dat wilt u natuurlijk allemaal besparen. Gaat u deze tegels binnenkort bestellen? Bekijk de collectie en concludeer welke tegels het best passen in uw ruimte.

De tegels van 100×100 centimeter kunt u ook in de showroom van Tegels33.nl bekijken. Daar staan de tegels gepresenteerd en kunt u ze dan ook in het echt bekijken en voelen. Let wel op dat als u langsgaat voor een specifieke tegel, u even vraagt of deze ook staat gepresenteerd. Ze kunnen namelijk niet alle tegels tentoonstellen. De showroom is gelegen in Venlo (Nederland) en is 6 dagen per week te bezoeken. Als u vanuit België komt is dit redelijk dichtbij als u dicht bij Limburg (NL) woont. Twijfel niet langer en bekijk de tegels 100×100 online of in de showroom.