Schutting33: De aanbieder voor alle moderne schuttingen!

Alle betonschuttingen van Schutting33.nl

Het wordt tijd om uw oude houten schutting te vervangen door iets nieuws. Kies voor een moderne schutting van Schutting33.nl. Schutting33 levert allerlei moderne schuttingen waar u uit kunt kiezen. De houten schuttingen worden niet meer gezien als een schutting van deze tijd. Daarnaast vereist een houten schutting enorm veel onderhoud en heeft het geen lange levensduur. Al deze nadelen bij elkaar zorgt ervoor dat de houten schutting buitenspel wordt gezet. Maak een wijze beslissing en kies voor een schutting van beton, schanskorf of aluminium voor een lange levensduur en topkwaliteit.

Levensduur

Een beton schutting is een prachtige erfafscheiding. Men kiest steeds vaker voor een betonnen schutting en wanneer u kijkt naar de kwaliteit, moderne uitstraling en prijs, snapt u meteen waarom! Een beton schutting is leverbaar in allerlei motieven, RAL-kleuren en formaten. U kunt de beton schutting compleet naar wens samenstellen. Voor een moderne uitstraling raden we u ook aan om te denken aan een beton/schanskorf schutting combinatie. Dit zorgt voor een luxueuze uitstraling die ideaal past in een moderne tuin. Wacht niet langer, bekijk alle betonschuttingen van Schutting33.nl!

Luxueuze uitstraling

Betonplaten als zowel de complete beton schutting heeft vrij weinig onderhoud nodig. Wanneer u uw beton schutting wilt gaan reinigen, raden we u geen schoonmaakmiddelen te gebruiken. Met reinigingsmiddelen zorgt ervoor dat de poriën van de schuttingen weer opengaan en zodoende meer vuil vasthouden. Gebruik voor het reinigen van uw betonschutting water. Gebruik geen hogedrukreiniger, maar doe dit gewoon met een tuinslang of met emmers. Schoonmaken van de beton schutting is vrij eenvoudig en u hoeft dit niet vaak te doen. Ook schutting met beton coating kunt u op dezelfde manier onderhouden.