Populaire tafelpoten, de stalen X-poot elegant

Jarenlang is ‘dik & robuust’ de trend geweest. Dikke eiken bladen van 5 en 6 cm dik in combinatie met robuuste stalen poten van 10×10, 12×12 en zelfs 14×14 cm. Nog altijd zijn robuuste eetkamertafels van robuuste eiken bladen en stalen tafelpoten erg populair. Echter is er ook duidelijk een toenemende vraag naar de mooie combinatie van eikenhout en staal, maar dan ‘iets subtieler’. Speciaal voor deze mensen hebben wij de ‘elegant serie’ stalen tafelpoten bij EIKENvakman.nl opgenomen binnen onze (online) collectie. Dit zijn prachtige stalen tafelpoten, 1-op-1 vergelijkbaar met onze robuuste stalen tafelpoten op het gebied van kwaliteit & afwerking, echter in een subtiel formaat (4×10 cm). Ideaal geschikt voor een elegante (eetkamer)tafel dus! In een serie blogartikelen vertellen wij u graag wat meer over een specifieke bijzondere tafelpoot, dit maal over de X-poot uit onze elegant serie.

De x-poot elegant.

De stalen X-tafelpoten ELEGANT bestelt u eenvoudig online voor een scherpe prijs. LET OP: deze prijs betreft een set (2 stuks). De kokers waaruit deze tafelpoot vervaardig is heeft een afmeting van 4×10 cm, waarbij het staal 3 mm dik is. De breedte van de bovenzijde is 78 cm (montageplaat) en de breedte van de onderzijde is 77 cm. Deze breedte is ideaal geschikt voor tafelbladen vanaf 80 cm breed, oftewel voor de meeste tafels in Nederland & Belgie! De hoogte betreft de standaard ‘tafelpoot hoogte’, oftewel 72 cm. Daarnaast is deze poot verkrijgbaar in 4 kleuren: Zwart, Antraciet, Transparant (blank / staal) of wit. Deze X-poot is voorzien van een montageplaat (4 mm dik) voorzien van gleufgaten, ideaal voor een eenvoudige bevestiging. Al met al een prachtige X-poot voor een stijlvolle (eetkamer)tafel! Binnen onze ‘elegant serie’ wordt de stoere look van staal gecombineerd met een subtiele & elegante vorm- & maatvoering van de tafelpoot. Deze X-tafelpoot is met de hand vervaardigd (gelast) door ervaren staalbewerkers en tevens voorzien van een versteldop – aan de onderzijde van de tafelpoot – zodat uw tafel altijd mooi recht staat, wel zo prettig!

Natuurlijk vindt u bij ons ook een robuustere 10×10 X-poot van staal, maar ook diverse X-poten, zowel robuust als in subtielere maatvoering, van topkwaliteit eikenhout. Altijd een X-poot naar wens dus bij EIKENvakman.nl!