Een juiste tegel voor de keuken, wat past bij u?

tegel

Wanneer u op zoek bent naar een passende tegel voor een specifieke toepassing/ ruimte, dan bent u bij Tegelmegashop.be aan het juiste adres. Op onze webshop kunt u direct doorklikken naar een gerichte selectie tegels per ‘toepassing’, zoals bijvoorbeeld de badkamer, de wc, de woonkamer, de gang en natuurlijk ook de keuken! Topkwaliteit vloertegels, maar ook een prachtige collectie keuken wandtegels online bij Tegelmegashop.be; Altijd van 1e keus kwaliteit voor de beste prijs en snel in huis!

 

De medewerkers van Tegelmegashop.be informeren u graag over ‘alles dat er mogelijk is op het gebied van keuken tegels’. En dat is nogal wat! De keuken is steeds vaker het hart van de woning en in het geval van een open keuken een primair onderdeel van de woonkamer. De stijl van uw keuken is dus van grote invloed op de gehele stijl van uw woning. Als reactie op de toenemende populariteit van de ‘cleane’ keukens, waarbij lichte kasten, witte achterwand tegels en een antraciet kleurig keukenblad de basis vormen, komt het ‘gezellige en sfeervolle’ weer helemaal terug. Hierbij zijn natuurlijk veel mogelijkheden, van de klassieke landelijke keuken tot de vrolijke mediterrane keuken.

 

Hierbij is voor de achterwand natuursteen weer helemaal terug van weggeweest. Niets geeft een keuken meteen een natuurlijke look zoals een mooie natuursteen tegel, zowel voor de vloer als voor de achterwandwand zijn de mogelijkheden eindeloos. Travertin, hardsteen, leisteen, graniet en natuurlijk het mooie en klassieke marmer. Maar ook voor de stoere en robuuste look is er veel mogelijk, wat denkt u van stoere tegelstrips, tegelstroken of robuuste mozaiek tegels? En deze natuurlijke look extra body geven kunt u eenvoudig realiseren met het keukenblad! Denk hierbij aan natuursteen zoals graniet, maar ook prachtige natuursteen look is natuurlijk een goede mogelijkheid. En vergeet de juiste accessoires niet. Denk aan aardewerk tinten, robuuste materialen zoals bijvoorbeeld houten meubeltjes en ook leuk en heel hip; kruiden in de keuken! Wat uw wensen ook zijn, een passende tegel voor uw keuken vindt u direct online bij Tegelmegashop.be!