Het beste bedlinnen

smulderstextiel.be

Om het kussen te beschermen tegen transpiratievocht doet bijna iedereen er een kussensloop omheen, ook tijdens het slapen is het een comfortabeler gevoel dan direct op met je hoofd op het kussen te liggen. Echter is het wel van belang dat je een sloop neemt van materiaal wat je fijn vindt, is de sloop van materiaal wat je niet lekker vind dan lig je waarschijnlijk de hele nacht te draaien in je bed. Bij smulderstextiel.be zijn er verschillende kussenslopen aanwezig in het assortiment. 

smulderstextiel.be

Bescherming van je matras

Een hoeslaken gebruik je om je matras te beschermen, een matras doe je meestal jaren mee dus hygiene is wel belangrijk. Ook ligt het niet heel erg comfortabel als je direct op het matras ligt, het geeft je bed ook direct een andere uitstraling. Een hoeslaken trek je eenvoudig om je matras heen, vaak heb je een bepaalde ruimte in het laken om over de hoeken heen te schuiven. Omdat er een elastiek in zit blijft het laken mooi strak om je matras heen zitten. 

Verschillende soorten hoeslakens

Je kunt niet ieder hoeslaken voor een willekeurig bed gebruiken, een hoeslaken voor een boxspring is anders dan een voor een normaal bed. Zo zijn er in het assortiment van smulderstextiel.be ook verschillende soorten, voor een topper zijn er ook hoeslakens. Wel hebben deze veel kleinere hoeken omdat een topper niet zo dik is. Wat voor kleur je ook zoekt, werkelijk alle kleuren zijn mogelijk. Het is natuurlijk leuk als het laken goed combineert met het dekbedovertrek wat je op het bed hebt liggen.