Eindelijk een mooie tuin

Ben je er ook klaar mee dat je ieder jaar veel tijd kwijt bent aan je tuin, en je grasveld eigenlijk niet mooi is? Na de eerste de beste regenbui is het een modderpoel en de tuin niet meer beloopbaar, door het laten leggen van kunstgras ben je hier in een klap vanaf. Bij grasengroenkuntgras.be heb je de keuze uit verschillende kleuren en soorten gras voor je tuin, kies een mooie kleur groen en lengte van de spriet en je hebt zomer en winter de perfecte grasmat in je tuin.

Wil je het gras eerst zien?

Het laten leggen van kunstgras laat je niet zomaar doen, dit is een keuze waar je misschien een tijd over nagedacht hebt. Wil je eerst de soorten gras zien, dan ben je welkom in de showtuin van grasengroenkunstgras.be. Is de reisafstand te ver, dan is het ook mogelijk om stalen van het gras thuis te laten bezorgen. Op deze manier kun je op je gemak thuis een goede keuze maken voor je tuin, natuurlijk is een afspraak met een van de medewerkers bij je thuis ook mogelijk.

Niet van echt te onderscheiden

Wie denkt dat kunstgras eruit ziet als nep heeft de afgelopen jaren de ontwikkeling gemist die het heeft doorgemaakt, tegenwoordig is het gras niet meer van echt te onderscheiden. Wel is het aan te raden, om niet een te korte spriet te nemen. In de meeste gevallen ziet een grasspriet die wat langer is er nog realistischer uit, mede omdat deze net als echt gras iedere kant op kan staan.