Een terrasoverkapping in het antraciet, wit of crème!

Wanneer u kiest voor een terrasoverkapping bij Overkapping33, kunt u gaan kiezen voor drie kleuren voor de profielen! U heeft namelijk de overkapping in het antraciet, wit of crème wit. De witte kleuren worden steeds minder toegepast. Dit omdat het snel vies is en u vervolgens steeds de overkapping moet onderhouden. Antraciet is de meest gekozen kleur. De terrasoverkapping heeft een prachtige look met deze kleur en staat ook erg mooi in iedere tuin. Bij Overkapping33 kunt u kiezen voor een kleur naar keuze zonder prijsverschil. Kies en bestel een terrasoverkapping voor de beste prijs; Overkapping33.nl.

Overkapping33 is de aanbieder van terrasoverkappingen, glazen schuifwanden, zijwanden en de accessoires die bij deze producten horen. Het assortiment bestaat uit vaste maten maar ook maatwerk producten zijn te verkrijgen. Overkapping33 staat voor een scherpe prijs, snelle levering en deugdelijkheid. Het complete aanbod is simpel online te bekijken en te bestellen, maar u kunt er ook voor kiezen om de showroom te bezoeken. De showroom van Overkapping33 is gevestigd in Venlo. Daar kunt u een tweetal overkappingen en een drietal glazen schuifwanden bekijken. Ook zonwering en led verlichting voor een overkapping is aanwezig in de showroom. De showroom is, op de zondag na, op iedere dag geopend.

Bent u niet tevreden met de geleverde producten? Geen probleem! Zolang het niet op maat is, kunt u het altijd binnen 14 dagen na levering, retourneren bij Overkapping33.nl. De producten worden dan door de transporteur opgehaald, of u kunt ervoor kiezen om het zelf af te geven. Daarnaast wordt er op de terrasoverkapping altijd standaard 5 jaar fabrieksgarantie gegeven. Zo weet u zeker dat, als er iets defect gaat binnen de periode, u het kunt aankaarten bij Overkapping33.nl! Twijfel niet langer en bestel met de uitstekende service voorwaarden eenvoudig en snel op Overkapping33. Heeft u nog vragen? Contacteer de klantenservice!