Composiet binnendorpels – op maat – bij COMPOSIETvakman.be.

COMPOSIETvakman.be; De composiet dorpel specialist

Een composiet dorpel – OP MAAT – bestelt u eenvoudig online bij COMPOSIETvakman.be; De composiet dorpel specialist! Wat uw wensen ook zijn, bij ons vindt u altijd een passende dorpel voor binnen. Voor welke specifieke composiet binnendorpel u ook kiest, wij zorgen ervoor dat deze met zorg & precisie op maat vervaardig wordt. Dit doen onze ervaren vakmannen in eigen zagerij, met moderne apparatuur, maar vooral ook met plezier & liefde voor het vak. Met een ruime collectie composiet, zowel marmercomposiet als kwartscomposiet, slaagt u bij ons altijd! 

COMPOSIETvakman.be; De composiet dorpel specialist

Maatwerk in eigen beheer. 

Bij COMPOSIETvakman.be bent u verzekerd van een dorpel op maat. Iedere dorpel wordt op bestelling vervaardigd, in de door u opgegeven maatvoering, zo ontvangt u bij ons altijd een composiet dorpel die perfect past! Op de productpagina van onze binnendorpels kunt u de breedte & de lengte naar wens invoeren. Uiteraard wordt de exacte prijs van uw composiet dorpel op maat vervolgens direct berekend & vertoond. 

De vertoonde prijs is inclusief het ‘op maat zagen’ van uw binnendorpel, uitgaande van een ‘rechte zaagsnede’. U heeft ook de mogelijkheid om te kiezen voor een afwijkende zaagsnede, bijv. een hoekuitsparing, of een binnendorpel in verstek. Hetzelfde geldt voor diverse afwerkingen van de zijkanten. Deze kunt u ook eenvoudig met 1 muisklik selecteren. 

Nadat u uw maatwerk binnendeur dorpel / drempel ingevoerd heeft en uw bestelling online afgerond heeft, gaan onze vakmannen voor u aan de slag! Wij vervaardigen iedere composiet binnendorpel op maat. Met een team van ervaren vakmannen & eigen natuursteen zagerij – voorzien van de meest moderne apparatuur – staan wij garant voor kwalitatief maatwerk! 

Twijfelt u nog tussen composiet & natuursteen, dan begrijpen wij heel goed, ook wij kunnen moeilijk kiezen… Bekijk hier rustig op uw gemak alle binnendeur dorpels van COMPOSIETvakman.be >>. Heeft u nog vragen, of wilt u toch even overleggen met een ervaren medewerker, bel of mail dan even, wij helpen u graag verder!